RESTAURANT MITSU 受賞歴多数のシェフが西洋料理を通じて自然の恵みを伝える

Awarded chef shares the blessing of nature with savory dishes
The restaurant’s owner chef had gained a professional culinary career in France, also worked as an embassy chef. When his highly- established skill are beautifully harmonized with his homeland’s organic vegetables and produce from the land and sea, the tasty, creative dishes not only entertain guests but also embodies the joy of living in good health with local blessing.
長年のフランス修行、大使公邸料理人の経歴を持つオーナーシェフが、富士山麓の豊かな恵みを一皿一皿に情熱を込めています。無農薬の有機野菜、大自然で育てられた高原の畜産物、駿河湾の海の幸など、「地食健身」のこだわりメニューで皆様をおもてなしします。
Professionals who won the award for their culinary craftsmanship are entitled to have this symbol.
「ふじのくに食の都仕事人」として表彰された料理人はこのシンボルを冠し、静岡の食の魅力の発信に貢献しています。
Restaurant Mitsu
レストランミツ
[ ADDRESS ] 2343-102, Koizumi, Fujinomiya-city, Shizuoka Prefecture
静岡県富士宮市小泉2343-102
[ TEL ] +81 (0) 544-22-4439
ふじのくに食の都づくり仕事人 HP:https://www.shizuoka-oishii.jp/en/#about
ハラールポータルサイトHP: https://www.shizuoka-oishii.jp/halal/?lang=en
restaurant HP: http://www.restaurant-mitsu.com/chef/index.