Kenta Kato, Nikushoku Dining Asahi 仕事人:肉食ダイニングあさひ 加藤 健太さん

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( period: 20th Sep 2019 – 2nd Nov 2019 )
下記店舗でFIEJAを見せるとお得な特典がついてきます♪
( 期間: 9月20日 2019年- 11月2日 2019年 )
Kenta Kato, Nikushoku Dining Asahi
肉食ダイニングあさひ 加藤 健太さん
Asahi is located in the shopping area in front of JR Kakegawa Station, and has long been loved by the locals. It has an extensive menu of Shizuoka brand meat, and wants you to savor all of this high quality locally produced ingredient. Steaks are grilled with skill, and demonstrate the chef’ s technique. You can choose the part of meat and the thickness, and have it prepared to your liking. “I have an idea of the customer’ s grilling preference when they order a certain part,” says the owner, Mr. Kato. So that customers can enjoy various tastes and textures, he acquires meat not usually sold, and unusual parts, while still fresh. His consideration for ingredients can be seen in the way he goes to cattle barns to talk with the producers. So that the menu is not one-sided, he also has a substantial seafood menu, and goes to Yaizu Port to choose what to buy himself. For that reason, he has many elderly customers. It is also suited to entertaining clients.
On the house: One free drink
JR掛川駅前の商店街に佇み、地元民から愛され続けている「あさひ」。静岡県で育った上質な肉を余す こ と な く 味 わ っ て ほ し い と 、県 産 ブ ラ ン ド 肉 の メ ニ ュ ー が ず ら り と 並 び ま す 。焼 き の 技 術 が 物 を 言 う ス テーキは、部位、厚さ、好みに応じて仕上げる職人技が冴えます。「注文される部位でお好みの焼き加 減もおよそ検討がつきます」と店主の加藤さん。いろいろな味や食感を楽しめるように、一般には出回 らない肉や希少部位なども新鮮な状態で入手。牛舎にも足を運んで生産者ともコミュニケーションをと るスタンスからは食材への思い入れが伝わってきます。メニューが偏らないようにと魚メニューの充実 度 に も 気 を 配 り 、焼 津 港 に 出 向 い て は 自 分 の 目 で 見 て 仕 入 れ る ス タ ン ス 。そ の た め 年 配 者 の 利 用 も 多 く、接待にも重宝されています。
特典:ドリンク1杯サービス
Nikushoku Dining Asahi 肉食ダイニングあさひ
[Address] 3-5,Nakamachi,Kakegawa-city 掛川市中町3-5
[Open] 17:00-25:00(L.O.23:30)on weekdays / 17:00-25:00(L.O.24:00 Drink L.O.24:30)on weekends
[Close] Tuesday [Tel] +81 0537-28-9690 [Credit Card] ○