Enjoy Traditional Sushi at Irifune Sushi In S-Pluse Dream Plaza 入船鮨 エスパルスドリームプラザ店 〜確かな技術と新たな発想で〜

The English Version Is Above/日本語は下記
[English]
Mr.Kawasumi is hope for younger generations as he has a flexible, open mind as to make the best of his craftsmanship and experiences in Japanese cuisine to enhance Japanese Menu along with the traditional style Sushi, which provides customers into new ways to enjoy Sushi.”I would like customers from the elderly to the young to enjoy our Sushi styles. I’d love it if they can have unique experience in Irifune Sushi”, said Mr.Kawasumi, who as a master of sake as well, combines Sushi and Sake to give customers excitement and impression.
He and Irifune Sushi never stop following different preferences to amuse customers. For non-Japanese people who do not like raw food, they would offer their customers boiled dishes.
Mr.Kawasumi would not only fulfill your appetite but also contents your five senses. Why not visit Irifune Sushi S-pulse Dream Plaza to have a pleasant, unforgettable experience?
↓Irifune Sushi ‘s Information Is Following↓
[Japanese]
日本料理の技術と経験を活かし、鮨だけでなく和食メニューも充実させ、昔ながらの伝統を守りつつ、柔軟な発想で新たな鮨の楽しみ⽅をプロデュースする若手のホープ。「年配の⽅からお⼦さんまで、幅広い世代の皆さんに感動を与え、記憶に残る食の体験を⼊船鮨でぜひ楽しんでいただきたい」と語る川澄店⻑は、季節に応じた演出や、利き酒師としての技も活かし、鮨とお酒の組み合わせで様々な感動を与えてくれます。
生モノが苦手な外国人の方には炙りを提供したり、お客様の好みに合わせ、ひと手間を惜しまない川澄店⻑。⽇本料理で培った美的センスと伝統を融合させ、⽬でも舌でも私たちの五感を満たしてくれます。ここ、⼊船鮨エスパルスドリームプラザ店で記憶に残る素敵な鮨体験をぜひ。
↓『入船鮨』の情報はこちら↓
<Enjoy Traditional Sushi In A New Way At Irifune Sushi>
Long-established Sushi franchise Founded in 1912, “Irifune Sushi” has had 4 restaurants in Shizuoka-city, Shizuoka. Working with the current 3rd generation CEO, Mr.Shinichiro Kawasumi, the upcoming 4th generation CEO/the current manager of “Irifune Sushi Spulse Dream Plaza”, Mr.Kawasumi, has trained for Japanese cuisine and Sushi in Japanese restaurants in Tokyo and Osaka, he came back to Shimizu to work as the manager of the restaurant 2 years ago.
撮影: 静岡編集舎/ Shizuoka Editorial Production

撮影: 静岡編集舎/ Shizuoka Editorial Production

撮影: 静岡編集舎/ Shizuoka Editorial Production
Irifune Sushi S-Pluse Dream Plaza | |
Address | 1F Shimizu sushi lantern 13-15 Irifunechō, Shimizu-ku, Shizuoka-city |
Tel | +81 54-395-8551 |
Open | 11:00 – 21:00(L.O. 20:30) |
Payment | Cash, Credits VISA MASTER / JCB / AMEX / 日専連 / 銀聯 |
Language | Japanese |
Signs/Guide | Japanese |
Web | http://irifunesushi.net/ |
irifunesushi1 |
<〜確かな技術と新たな発想で〜 入船鮨>
創業大正元年の老舗「入船鮨」は市内に4店舗展開。現在三代目の川澄真一郎代表のもと、次期四代目としてエスパルスドリームプラザ店の店長として勤める川澄諒太郎さんは、東京や大阪の日本料料理店で和⻝と寿司を修⾏した後、2年前に清水に戻り店⻑に就任しました。
撮影: 静岡編集舎/ Shizuoka Editorial Production

撮影: 静岡編集舎/ Shizuoka Editorial Production
入船鮨 エスパルスドリームプラザ店 | |
住所 | 静岡市清⽔区⼊船町13−15 1F 清水すし横丁 |
Tel | +81 054-395-8551 |
営業時間 | 11:00 – 21:00(L.O. 20:30) |
決済方法 | 現金、クレジットカード VISA MASTER / JCB / AMEX / 日専連 / 銀聯 |
言語 | 日本語 |
ウェブサイト | http://irifunesushi.net/ |
irifunesushi1 |
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